Aug 3, 2011

BUKTI Anwar Songlap Wang Rakyat!


MiM ingin berkongsi dengan pembaca sekalian mengenai beberapa keratan akhbar yang masih tidak dijawap oleh Anwar Ibrahim sehingga ke hari ini.

Ianya sangat berat dan telah mendedahkan kelakuan dan penyelewangan kuasa Anwar Ibrahim yang tidak diketahui oleh ramai rakyat Malaysia terutamanya generasi muda hari ini.

Di keratan akhbar di bawah :-
Keratan-keratan akhbar yang menjadi mimpi ngeri Anwar jika disiarkan kembali!

Selain daripada itu :-
12) ANWAR MENGARAHKAN TONG CEO PHILEO ALLIED BANKMENGAMBIL SAMSIDAR TAHARIN UNTUK BEKERJA DENGAN BANKNYA.KATA MURAD ADALAH DIKETAHUI DGN MELUAS BAHAWA SAMSIDAR DIBAYAR DGN GAJI YG TINGGI DAN DISEDIAKAN DGN SEBUAH KERETA DAN PEMANDU DAN PADA KEBANYAKAN MASA DIA TIDAK PERLU PERGI
Seperti yang MiM katakan, isu penyelewengan dan salahguna kuasa Anwar Ibrahim satu ketika dulu, tidak diketahui oleh ramai pihak terutamanya generasi muda hari ini. Mereka mengganggap Anwar Ibrahim adalah suci bersih daripada rasuah dan kronisme.

Beliau kononnya adalah saviour atau penyelamat negara kurniaan Tuhan padahal jika semua pihak tahu tentang kejijikan dan kemungkaran yang beliau lakukan, tidak ada sesiapa pun yang akan menyokong Anwar Ibrahim !

Kecuali kroni-kroni beliau yang sudah dibuncitkan poket mereka oleh Anwar Ibrahim sebelum ini dan oportunis politik yang memperalat dan diperalatkan sesama sendiri walau pun mereka sendiri tahu sejarah hitam Anwar.

Dan sehingga ke hari ini, Anwar Ibrahim tidak dapat berbuat apa-apa terhadap pendedahan di atas!

No comments: