Jul 29, 2011

Bapuk AMK yang perasan dirinya hebat !!!!


Nak Serang Najib Razak


Susulan laporan penahanan saya dan aktivis Bersih lain semalam, sehingga tempoh 24 jam ini saya telah diserang hebat di twitter, facebook dan blog pro-Umno bahawa kononnya saya ditahan kerana cubaan sabotaj terhadap program edaran Jalur Gemilang semalam.

Malah ada yang melampau sehingga mendakwa bahawa saya merancang mahu memcederakan dan membunuh YAB Perdana Menteri semalam hanya kerana kapasiti lain saya sebagai pengasas Pertubuhan Revolusi Anak Muda Malaysia (PRAMM).

Ingin saya ingatkan kepada tentera media upahan Umno dan Najib, hatta Papa Gomo sekalipun, bahawa jika Najib terus-terusan menipu, menindas dan membuli rakyat, bukan sahaja rakyat akan menolak beliau dan Umno-BN pada PRU13 kelak, malah tidak mustahil ada yang akan sanggup membunuhnya juga nanti.

Maka, demi memelihara keselamatan YAB PM, saya menggesa agar seluruh jentera Umno jangan pernah mencabar kesabaran rakyat lagi.

Penahanan semalam juga menggambarkn seolah saya dan aktivis lain umpama pengganas di negara ini. Hanya sebuah kerajaan yang bersalah pada rakyatnya sahaja akan takut berhadapan dengan rakyatnya.

“Dear PM, my name is Fareez. And I’m not a terrorist.”

Saya hanya seorang rakyat. PM adalah hak rakyat. Maka adalah hak untuk saya berjumpa dan menegur PM kerana PM itu milik rakyat. Demi Rakyat, saya sayangkan negara saya. Demi Rakyat, saya mahu PM letak jawatan.

Sekian. Terima kasih.Mohd Fareez Kamal Intidzam
Political Secretary to YB Zuraida Kamaruddin
Contact No.: 013-3367701 (BBM 20C9179)


Pondan AMK


Ni menatang apa yang budak AMK cakap? Macam PONDAN je kenyataan dia ni, gila meroyan kena rasuk dengan Mak Lampir ke apa? Bodoh Piang nak mampos!!!

Dia punya Poyo kata diserang diFacebook, Tweeter dan Blogg blogg? Ha ha ha....perasaan lebih betul lah seketariat Mak Lampir MP Ampang ni. Naik geli gua dengan dia ni. Ha ha ha

Kata si Bangang:

Ingin saya ingatkan kepada tentera media upahan Umno dan Najib, hatta Papa Gomo sekalipun, bahawa jika Najib terus-terusan menipu, menindas dan membuli rakyat, bukan sahaja rakyat akan menolak beliau dan Umno-BN pada PRU13 kelak, malah tidak mustahil ada yang akan sanggup membunuhnya juga nanti.Ehhh apa Kimak pulak nama Aku ada sekali? Gila bebenor dah ni juak AMK dengan aku. Apa depa nak makan kasut saiz 11 ke apa?

Paling bangsat bila si Bangang cakap ada yang sanggup MEMBUNUHNYA nanti yang mana ditujukan kepada PM Najib Razak. Hoi hoi hoi......Memang anak haramjadah lah Kimak anak haram AMK bernama Mohd Fareez Kamal Intidzam ni. Main ugut ugut pulak.

Ni lah yang selalu Gomo cakap juak AMK ni semua nya PONDAN. Cakap bergegar sana sini tapi habuk pun takda. Khak Ptuih lah!!!

Gua sarankan agar AMK betulkan dulu pemimpin depa yang dok kelam kabut sapa ketua sapa bukan tu dulu dari sibuk nak Serang Najib Razak dan mana mana pemimpin dalam UMNO. Hangpa punya Boss si Anwar Ibrahim tu bila nak ditegur ?

Buat AMK kalau nak berjuang biar pakai akal jangan pakai Lubang Jubor. Makin lama rakyat dah makin meluat dengan AMK yang Bingai ni. Bodoh tak sudah sudah jilat Anwar Ibrahim.

Aku yakin dengan apa yang budak AMK hingusan bernama Mohd Fareez Kamal Intidzam pasti beliau akan bertanding merebut jawatan Ketua AMK Pusat lepas ni. Al maklum Mak Lampir pun dah awal awal pasang strategi nak naik ke atas. Tunggu masa je Gomo nak bukak Game Plan depa ni.

AMK??? Can't I Fuck U Today? - Anwar Ibrahim


Psssttt...Apa menatang nama aku dia sebut? bingai betul juak AMK ni


DAP ANTI ISLAM
PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

No comments: