Jul 12, 2011

GEMPAR : 800 RIBU RAKYAT MALAYSIA DESAK PM LETAK JAWATAN KERANA GAGAL MENYEBABKAN KEMATIAN PENUNJUK PERASAAN !!!


GEMPAR LAGI.

KALI INI KISAH RAKYAT TELAH MARAH KEPADA PERDANA MENTERI KERANA RAMAI TAK MATI SEMASA BERSIH 2.0 SABTU LALU.

MEREKA TIDAK PUAS HATI KENAPA TIDAK ADA RAKYAT MALAYSIA YANG MATI. MEREKA JUGA TIDAK PUAS HATI AMBIGA TIDAK PULA CEDERA PARAH SEHINGGA DIMASUKKAN KE HOSPITAL SEPERTI ANWAR.

HANYA ANWAR DAN MAT SABU YANG DI AMBANG MAUT ( BUKAN AMBANG WATI ATAU LIWAT )

JUSTERU RAKYAT MAHU SATU SURUHANJAYA DIBENTUK UNTUK MENYIASAT PUNCA KENAPA TIADA ORANG YANG MATI SEMASA DEMO TEMPOH HARI. MEREKA JUGA HAIRAN KENAPA HIDANGAN NASI BERANI DAN TEMPAT SOLAT DISEDIAKAN. MEREKA TIDAK PUAS HATI !!!

YANG MATI PUN BUKAN DI JALANRAYA, TETAPI DI TEMPAT LAIN SEBAB PENYAKIT LAIN. MEREKA NAK TENGOK ADA YANG TERKENA PELURU ATAU DIBELASAH ANGGOTA POLIS BARU DAPATI DIJADIKAN MODAL UNTUK MENIPU RAKYAT.


MEREKA SEMEMANGNYA TETAP BERKERAS MAHU MELIHAT RAKYAT MALAYSIA MATI BILA BUAT DEMONSTRASI. SEPERTI DI TIMUR TENGAH. INI TIDAK, NAJIB SEDIAKAN PEMERIKSAAN KESIHATANN BUAT APA.

BIARLAH PENUNJUK PERASAAN YANG DITAHAN, DIBIARKAN SEMPUT DAN TERUS MATI. BARU ADA CERITA PANAS BIKIN GEMPAK SELURUH DUNIA !!!

SELEPAS BERJUTA JUTA DUIT KHABARNYA DISALURKAN UNTUK MEMATIKAN PENUNJUK PERASAAN - RAKYAT YANG BERJUANG UNTUK HALALKAN LESBIAN GAY TELAH MENCAPAI KLIMAKS SYAHWATNYA LALU MENGAMUK MINTA NAJIB LETAK JAWATAN DI FACEBOOK BELIAU.

MEREKA MALU DENGAN RAKYAT ARAB DI TIMUR TENGAH KERANA NAJIB TIDAK PANDAI MEMATIKAN RAKYATNYA WALAU ADA KUASA. MEREKA TERLIUR MENDENGAR BERITA 13 PENUNJUK PERASAAN DITEMBAK MATI DI SYRIA MINGGU LEPAS. MEREKA INGIN SYAHID DI HUJUNG SENAPANG ANGGOTA KESELAMATAN. TETAPI MEREKA CUKUP HAMPA.

BAGI MEREKA NAJIB SANGAT TERUK. SUDAHLAH TIDAK PANDAI 'MAIN' DEPAN BELAKANG SEPERTI ANWAR, MEREKA JUGA KECEWA NAJIB SELALU PERGI BUAT UMRAH DI MEKAH ! KENAPA NAK TUNJUK ALIM SANGAT, BAIK TIRU ANWAR YANG SELALU 'UMRAH' DI JAKARTA YANG BERKEBETULAN PULA HARI FESTIVAL GAY DIRAYAKAN DI SANA SILA KLIK SINI KALAU TIADK PERCAYA KLIK ALAMAT URL DI BAWAH

No comments: